24 aprilie 2024

Fierastraul electric cu lant (drujba) Einhell GE-EC 2240 S este un produs fiabil si foarte util in taierea sau dobararea copacilor de dimensiuni mici sau medii, atunci cand doriti sa faceti lemn de foc sau sa taiati si modelati chereasteaua pentru constructii.

Prezinta un motor puternic electric cu pornire pe energie electrica si o putere de 2200W, ce poate dezvolta o viteza maxima de turatie de 8000 RPM si o viteza de taiere de 14.5m/s.

Bara si lantul sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate de la OREGON ce asigura o performanta superioara de taiere.

Sistemul de tensionare automata existent pe acest fierastrau va permit schimbarea lantului fara a necesita interventia cu anumite scule speciale.

Einhell GE-EC 2240 S are in dotare un dispozitiv de protectie anti-retur cu o frana de lant mecanica instantanee ce va opri lantul instant daca fierastraul porneste brusc.

Se alimenteaza direct la reteaua electrica iar manevrarea poate fi limitata doar de lungimea cablului de alimentare sau a prelungitorului pe care il folositi la momentul respectiv.

Lungimea lamei de taiere este de 40cm si te va ajuta sa tai copaci cu diametrul de maxim 35 de cm, unele persoane care folosesc aceasta drujba spunand ca face fata cu brio si la diametre mai mari.

Greutatea drujbei nu depaseste 5kg  iar din acest punct de vedere putem spune ca este unul dintre cele mai usoare fierastraie electrice din gama sa.

Pareri de la clienti

Clientii care folosesc acest fierastrau electric declara ca este un produs foarte bun si de calitate superioara, puternic si care isi face treaba cu brio in orice situatie. Acestia sunt multumiti de faptul ca nu se supraincalzeste si spun ca il recomanda cu toata increderea.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret, fiabilitatea produsului cat si constructia robusta din materiale de foarte buna calitate, putem spune ca este un fierastrau electric care se merita achizitionat, mai ales daca aveti pe ce sa il puneti la treaba.

Recenzie pe scurt: Einhell GE-EC 2240 S

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 2200W
  • Lungime de taiere 37.5 cm
  • Viteza de taiere 14.5 m/s
  • Materiale de foarte buna calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *