12 aprilie 2024

Ciocan Rotopercutor Bavaria BRH 1500/1

Bavaria BRH 1500/1 este un ciocan rotopercutor pneumatic de gaurire cu percutie ce se recomanda in special pentru lucrari de dalturire in suprafete precum betonul, zidaria sau caramida, avand o energie de impact de 38J si o capacitate de gaurire (diametru) in beton de 32mm.

Prezinta o putere de 1500 W si o viteza  de rotatie maxima de 3600 RPM, fiind din acest punct de vedere un hibrid care imbina perfect caracteristicile unei bormasini dar si a unul ciocan demolator.

Sistemul de prindere al ciocanului rotopercutor este de tip SDS Plus si asigura schimbarea rapida a accesoriilor fara a fi necesare chei suplimentare.

Bavaria BRH 1500/1 are montat pe lateral un limitator de adancime pentru perforari precise cat si un comutator mare pentru utilizare facila si functie reverse stanga/dreapta. In partea frontala intalnim manerul ergonomic suplimentar care asigura stabilitate si confort in utilizare.

Din punct de vedere al constructiei, putem spune ca ciocanul rotopercutor Bavaria BRH 1500/1 este unul solida si durabilit in timp datorita carcasei din aluminiu de calitate superioara.

Bavaria BRH 1500/1 vine la pachet impreuna cu:

  • Maner suplimentar
  • 1 x Ciocan rotopercutor
  • Valiza de transport si depozitare

Pareri de la clienti

Clientii care utilizeaza ciocanul rotopercutor Bavaria BRH 1500/1 afirma ca au facut o alegere corecta si ca sunt multumiti atat de raportul calitate-pret excelent cat si de modul in care masina functioneaza, fara nici cele mai mici incoveniente. Acestia au mai remarcat constructia solida a rotopercutorului cat si limitatorul de adancime sau manerul ergonomic cu amprenta antialunecare.

Concluzii despre Bavaria BRH 1500/1

Concluzia nu poate fi decat una singura si anume ca acest model de ciocan rotopercutor este unul fiabil si cu o durabilitate sporita in timp, pe care puteti sa il folositi cu succes in lucrarile pe care le aveti de efectuat.

Pareri despre Bavaria BRH 1500/1

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Fiabilitate dovedita
  • Putere 1500W
  • Sistem SDS Plus prindere mandrina
  • Limitator adancime

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *