24 aprilie 2024

Review bicicleta Sporter cu volanta de 4.5 kg

Bicicleta Sporter este un model interesant, special gandit pentru uz casnic. Indiferent ca ai sau nu timp sa ajungi la sala, un astfel de aparat va fi intotdeauna bine-venit in locuinta. Insa, inainte de a lua orice decizie, te invitam sa afli mai multe detalii si sa te convingi daca este produsul potrivit nevoilor tale.

Prezinta o volanta de 4.5 kg si permite pedalarea in ambele sensuri. Pe display-ul aparatului vor fi afisati parametri importanti in evolutia ta si anume: timp, distanta, numar calorii, viteza, scan, puls si odo. Pulsul poate fi monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manerele aparatului.

Esta stabila si foarte usor de utilizat, fiind recomandata atat pentru intermediari, cat si pentru avansati, conditia fiind ca greutatea corporala sa nu depaseasca 110 kg.

Masoara 155.5 cm lungime, 59.7 cm latime si 99.2 cm inaltime, avand o greutate de 20.5 kg.


Concluzii si pareri

Bicicleta fitness orizontala Sporter este un aparat foarte eficient pentru a fi folosit acasa si chiar te poti antrena zilnic cu el fara niciun fel de probleme. Cumparatorii sustin ca se descurca eficient, este usor de utilizat si rezultatele nu au intarziat sa apara, bineinteles, in urma unui antrenament serios si constant. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici poti verifica si tu o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Sporter, volanta 4.5 kg

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.6/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de utilizat
  • Stabila si compacta
  • Potrivita pentru intermediari, dar si avansati

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *