12 aprilie 2024

Aspiratorul de mana Concept VP4350 este un aparat foarte practic in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti curata diferite locuri mai usor. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti mai multe informatii utile in continuarea acestui material.

Concept VP4350 prezinta o putere de 50 W si ofera o autonomie de 20 de minute. Permite atat aspirarea uscata, cat si aspirarea umeda, deci atat murdarie solida, cat si lichide. Poate fi utilizat pe diferite tipuri de suprafete, pe mobila, sertare, spatii greu accesibile si asa mai departe. Avand dimensiuni reduse este usor de manipulat si accesat locuri restranse.

La nivelul manerului gasiti panoul de control, dar si indicatorul pentru baterie descarcata. Un aspect interesant se refera la compartimentul de scame detasabil. Totodata, recipientul de murdarie din dotare are o capacitate de 0.5 litri.

Este echipat cu filtru HEPA 12 care reuseste sa retina particulele nocive din aer, aparatul eliberand un aer mai curat si mai sanatos.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara duza cu fante scurte, racleta, statia de incarcare si adaptorul. Dimensiunile aspiratorului sunt de 12.5 cm adancime, 11 cm latime si 42 cm inaltime, avand o greutate de doar 1 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Concept VP4350 este un aspirator mic si practic care poate fi de un real folos pentru orice gospodina. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca aspira foarte bie, este usor de manevrat si il folosesc atat in casa, cat si in masina. Reuseste sa aspire murdaria bine chiar si de pe mocheta ceea ce este un avantaj. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Concept VP4350

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Functii

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA
  • Usor de manevrat
  • Aspira eficient

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *