12 aprilie 2024

Bagotte BG800 este un robot de aspirare cu functie de spalare si alte functii interesante care va vor simplifica munca. Poate deveni ajutorul de nadejde pentru orice gospodina, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Bagotte BG800 poate face fata foarte bine suprafetelor dure, dar si covoarelor. Integreaza functia de spalare, care poate fi folosita exclusiv pe podelele dure. Aparatul poate fi controlat foarte usor de pe telefon gratie functiei Wi-fi, descarcand gratuit aplicatia mobila Bagotte sau Tuya Clean. Astfel, veti putea monitoriza activitatea dispozitivului si veti putea verifica starea consumabilelor.

Robotul prezinta o putere de aspirare de 2200 Pa indepartand eficient praful, murdaria, parul de la animalele de companie si asa mai departe. Mai mult decat atat, detine o autonomie de 120 de minute, ceea ce ii permite sa acopere suprafata intregii locuinte fara probleme.

Tehnologia AutoBoost face ca aparatul sa creasca puterea de aspirare atunci cand detecteaza covoare. De asemenea, aparatul prezinta multiple moduri de curatare – Automat, Aleatoriu, Edge si Spot, dar si trei niveluri de putere de aspirare – Max, Auto, Scazut.  In momentul in care isi termina treaba in casa, aparatul se retrage automat la statia de andocare.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Desi este un brand mai putin popular, spre deosebire de altele, Bagotte BG800 este un robot de aspirare practic si eficient, care se descurca de minune. Cumparatorii s-au aratat multumiti de performantele dispozitivului si declara ca le este un real ajutor in locuinta. Aspira eficent murdaria atat de pe podele dure, cat si de pe covoare, este usor de controlat chiar si de pe telefon, iar functia de spalare ii ajuta deopotriva foarte mult. Mai mult decat atat, este usor de ghidat si acopera fara probleme suprafata intregii locuinte. Cum nu au ce sa ii reproseze, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Bagotte BG800

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie de spalare
  • Tehnologie Wi-fi
  • 3 trepte de putere
  • 4 moduri de aspirare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *