24 aprilie 2024

Gratar cu gaz Kring, 2 arzatoare, 7 KW

Noul model de gratar cu gaz al celor de la Kring si-a facut aparitia, avand acum o putere mai mare de 7KW si o zona mai mare de gatit, precum si un design imbunatatit, ce te duce cu gandul la viitor.

Poate fi folosit pentru a prepara fripturi delicioase sau legume la gratar atunci cand dorim sa petrecem timpul intr-un mod placut in gradina, alaturi de familie sau de prieteni, mancam in acelasi timp mult mai sanatos decat la tigaie.

Are o suprafata de gatit de 445x425mm, inaltimea alimentelor de preparat putand ajunge pana la 860mm.

Prezinta doua arzatoare cu o putere de 3.5 kW fiecare.

Design-ul aparatului este unul foarte reusit, materialele fiind de calitate superioara iar montajul este foarte simplu de facut chiar de catre o persoana.

Dimensiunile produsului reduse,inaltime 115.5 cm, 113cm lungime si 72latime fac ca acesta sa fie usor de manevrat si depozitat in spatiul dorit. Greutatea gratarului este de 34.6 kg, acest lucru datorandu-se in special materialelor de buna calitate din care este confectionat.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat acest gratar cu gaz afirma ca are un design reusit, ca arzatoarele sunt eficiente si ca suprafata de gatire este suficient de mare pentru a gati  intr-o singura runda pentru 5-6 persoane. Acestia mai apreciaza faptul ca raportul calitate pret este unul foarte bun, avand in vedere ca modele similare se vand aproape dublu ca pret.

Pareri pe scurt despre gratar

9.4

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate pret bun
  • Calitate buna a materialelor
  • Latime mare de gatit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *