24 aprilie 2024
Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S11WGD review

Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S11WGD review

Caloriferul electric cu ulei Heinner HCU-S11WGD poate reprezenta un element de care nu puteti sa va lipsiti in aceasta toamna iarna, acesta avand capacitatea sa asigure o incalzire rapida in orice camera cu un consum de energie mai mic cu 25%.

Prezinta o putere maxima de 2500W ce se poate seta pe 3 trepte de temperatura (1000, 1500 si 2500W) astfel incat sa puteti seta in orce moment nivelul optim de caldura pentru casa ta, avand nivelul de confort dorit din acest punct de vedere.

Heinner HCU-S11WGD este alcatuit din 11 elementi cu dimensiunea de 145 x 590 mm ce au ca rol principal producerea de caldura constanta si sa asigure confortul termic dorit, compensand in acelasi timp si pierderile de caldura intalnite la caloriferele clasice.

Caloriferul Heinner HCU-S11WGD mai este dotat cu un sistem de protectie ce va inchide automat functionarea acestuia in cazul in care acesta este rasturnat accidental, prevenind astfel riscul aparitiei unor evenimente neplacute precum incendiul. Acesta va reincepe sa incalzeasca doar in momentul in care este repus pe pozitia verticala. De asemenea, acest calorifer mai prezinta si protectie la supraincalzire ce va opri automat alimentarea cu energie electrica.

Indicatorul luminos din panoul central este util pe timpul noptii pentru a seta temperatura dorita, fara a mai fi nevoie sa aprinzi lumina in camera inainte de aceasta operatiune.

Mutarea acestuia se face foarte usor datorita rotilor din dotare iar locul de depozitarea al cablului de alimentare al energiei electrice poate reprezenta un alt avantaj al acestui aparat de incalzire.

Pareri ale clientilor despre Heinner HCU-S11WGD

Clientii spun despre noul calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S11WGD ca este un aparat bun, care isi face treaba pentru care a fost conceput iar ca raportul calitate-pret este unul excelent. Acestia recomanda aparatul de incalzire si afirma ca nu veti regreta nicio secunda, design-ul acestuia fiind unul foarte placut ochiului.

Concluzii despre Heinner HCU-S11WGD

Heinner HCU-S11WGD poate reprezenta o solutie fiabila atunci cand aveti de incalzit o camera suplimentara, fiind un calorifer electric cu ulei din noua generatie Heinner.

Recenzie: Heinner HCU-S11WGD

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate pret bun
  • Putere 2500W
  • 3 trepte de putere
  • termostat ajustabil
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *