24 aprilie 2024
Calorifer electric Star-Light YOH13HU pareri si review complet

Calorifer electric Star-Light YOH13HU pareri si review complet

Temperaturile scazute isi fac simtite prezenta iar acum este timpul sa gasim noi metode prin care sa incalzim temperatura dintr-o camera sau de la birou prin calorifere electrica sau aeroterme.

Star-light YOH13HU este un nou model de calorifer electric conceput pentru utilizare rezidentiala, cu o putere maxima de 2500W distribuita in 3 trepte, ce se pot seta si pe modul de  1000W sau 1500W, in functie de nevoi si preferinte.

Cei 13 elementi de caldura sunt de ajutor atunci cand doriti sa incalziti mult mai rapid o camera, suprafata de transfer a caldurii fiind mult mai mare. Acest calorifer electric Star-Light YOH13HU este dotat cu un termostat reglabil pentru setarea temperaturii de la maxim la minim, precum si cu un buton reglabil pentru treptele de putere amintite mai sus.

Caloriferul electric Star-light YOH13HU vine cu o functie utila si anume cea de umidificare, in partea frontala a acestuia aflanduse un recipient special pentru apa ce are rol in umidificarea aerului din camera atunci cand acesta este prea uscat.

Din punct de vedere al dimensiunilor putem spune ca este un calorifer electric compact cu 60 cm inaltime, 60 lungime si o latime de 14 cm.

Un avantaj de neglijat atunci cand vorbim de aparate de incalzire precum caloriferele electrice il reprezinta prezenta rotilor pentru transport. Acestea sunt de ajutor atunci cand dorim sa le mutam dintr-o parte in alta, mai ales ca modelul acesta are o greutate de 14 kg.

Pareri ale clientilor

Clientii spun despre acest calorifer electric Star-light YOH13HU ca este un model reusit, foarte bine realizat si cu un raport calitate-pret imbatabil. Functia de umidificare este un mare plus dupa parerea lor si recomanda produsul.

Concluzii Star-light YOH13HU

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, functia de umidificare prezenta dar si modul de functionare al acestui aparat de incalzire, putem spune ca Star-light YOH13HU este un calorifer electric care se merita achizitionat in acest sezon rece.

Pareri: Calorifer electric Star-Light YOH13HU

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 2500W - 13 elementi
  • Functie de umidificare
  • Termostat reglabil
  • Protectie supraincalzire

Contra

  • Nu au fost depistate momentan

1 thought on “Calorifer electric Star-Light YOH13HU, 2500W, 13 elementi, functie de umidificator, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, Alb

  1. Folosesc acest calorifer in dormitor si isi face treaba excelent…este mai bun decat ne-am fi asteptat si nici nu umfla prea mult factura la curent. recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *