24 aprilie 2024

Makita ELM3311 review

Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM3311 reprezinta una dintre cele mai accesibile si puternice aparate din gama sa, avand o putere de 1100W ce va asigura rezultate perfecte in gradini si curti de suprafete medii, pana la 400 de metri patrati.

Motorul are o putere de 1.5CP, masina se alimenteaza la reteaua de energie electrica si poate tunde in 3 trepte de inaltime, in functie de preferintele dvs in materie de gazon.

Caroseria este ergonomica si va ofera posibilitatea sa tundeti gazonul in zonele greu accesibile din preajma gardurilor sau a bordurilor.

Masina este echipata cu un cos colector foarte usor de montat, care are o capacitate de colectare de 27 de litri.

Latimea de taiere este de 33cm, in timp de inaltimea minima de taiere are valoarea de 20mm iar inaltimea maxima de taiere de 55m.

Greuteatea redusa, de doar 13kg, precum si constructia ergonomica, fac din aceasta masina de tuns iarba si gazon un aparat usor de folosit si manevrat de catre orice persoana.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat-o sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza si de consumul foarte mic de energie electrica, fiind o masina silentioasa si usor de utilizat. Raportul calitate-pret este unul excelent si prin urmare, acestia o recomanda cu drag pentru a va usura munca in gradina sau curte.

Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM3311, 1100 W, 33 cm

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate pret foarte bun
  • Putere 1100W
  • Caroserie ergonomica
  • Greutate redusa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *