24 aprilie 2024

Iata ca a venit si vremea frumoasa iar atmosfera de vacanta, relaxare si voie buna nu poate lipsi din propria terasa sau gradina, acolo unde va puteti amenaja un spatiu perfect pentru a face un gratar delicios si un party alaturi de cei mai buni prieteni, in aer liber.

Pavilionul party Kring Torino este perfect pentru astfel de momente, fiind dotat in lateral cu doua etajere care sa fie suport pentru farfurii, platouri, tacamuri si alte accesorii necesare atunci cand pregatiti gratarul.

Kring Torino are o structura rezistenta din otel vopsit in camp electrostatic si un acoperis realizat din poliester ce are o densitate de 180g/m2, acesta fiind impermeabil si ignifug.

Dimensiunile pavilionului Kring Torino sunt urmatoarele:

Parerile clientilor despre acest produs

Clientii care folosesc acest tip de pavilion party Kring Torino afirma ca este foarte usor de montat, materialele sunt de buna calitate iar pretul de achizitie reprezinta un best buy pentru un astfel de produs. Acestia mai sunt multumiti de faptul ca este stabil si ca raportul calitate-pret corespunde asteptarilor acestora, recomandand produsul si la alti prieteni.

Pavilion party Kring Torino, 240x150 cm, Bej

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Cadru de otel rezistent
  • Acoperis impermeabil si ignifug
  • Design modern

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *