24 aprilie 2024
Masina de facut gheata Star-Light MGY-1208GR review

Masina de facut gheata Star-Light MGY-1208GR review

Star-Light MGY-1208GR reprezinta o masina de facut gheata foarte utila atat acasa dar si la restaurante, datorita rapiditatii cu care face o cantitate insemnata de gheata de pana la 12 kilograme pe zi.

Prezinta o putere de 120W si un volum net al congelatorului de 2.2 l, ce face posibila capacitatea mare de inghetare amintita mai sus.

In partea frontala intalnim panoul de comanda ce are in componenta butoanele Power ON/OFF, functiile FULL ICE si ADD WATER. Functia FULL ICE asigura o inghetare continuua in timp ce ADD WATER da startul procesului de adaugare a apei in rezervorul cu o capacitate de 2.2litri, aceste functii fiind semnalizate prin aprinderea indicatorilor luminosi LED de culoare rosie.

Odata ce ati adaugat apa in interiorul rezervorului, aceasta va fi inghetata la temperaturi de pana la -30 grade, in forme perfecte iar densitatea mare a ghetii formate va permite dezghetarea acesteia abia dupa o perioada de 30 de minute de la adaugarea in pahar.

Pentru siguranta sporita in utilizare, aceasta masina de facut gheata este dotata cu sistem anti-alunecare ce consta in picioare de cauciuc care asigura o aderena superioara.

Star-Light MGY-1208GR vine insotit cu doua accesorii foarte utile, si anume: 

  • recipientul pentru cuburi de gheata
  • lopatica pentru colectarea ghetii in mod igienic

Din punct de vedere al dimensiunilor putem spune ca Star-Light MGY-1208GR este un aparat compact, avand o latime de 25.5cm, o adancime de 32.8 cm si o inaltime de 36 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 155 cm iar greutatea produsului este de 10kg, insa pentru manevrare si transport usoare, acest aparat este dotat cu un maner fabricat din material plastic.

Pareri Star-Light MGY-1208GR / Star-Light MGY-1208WH

Cumparatorii acestei masini de facut gheata sunt de parere ca este un produs foarte bun, care face cuburi foarte ok pentru utilizare casnica sau ocazionala, facandu-si treaba foarte bine. Acestia mai sunt de parere ca raportul calitate-pret este unul avantajos pentru client si ca nu este necesara achizitionarea unei masini de facut gheata profesionala pentru cuburi perfecte, aceasta facand fix acelasi lucru.

Concluzii

Parerile clientilor recomanda aceste doua modele de masini de facut gheata Star-Light MGY-1208GR / Star-Light MGY-1208WH iar daca luam in considerare specificatiile tehnice foarte bune, raportul calitate-pret de invidiat, cat si alte avantaje de luat in seama, atunci putem spune ca Star-Light MGY-1208GR/WH este tot ceea ce va trebuie daca doriti sa preparati singuri cuburile de gheata acasa.

Review pe scurt: Star-Light MGY-1208GR

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate-pret avantajos client
  • Putere 120W
  • Volum congelator 2.2l
  • Productie 12 kg cuburi/24h
  • Sistem anti-alunecare

Contra

  • Nu am descoperit momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *