24 aprilie 2024
Prajitor de paine Star-Light TDD-4160SS review si pareri

Prajitor de paine Star-Light TDD-4160SS review si pareri

Star-Light TDD-4160SS este un prajitor de paine din gama noua 2019, care va ajuta sa preparati rapid 4 felii de paine deodata, pentru a pregati micul dejun simplu si rapid, gratie specificatiilor tehnice excelente intalnite pe acest aparat.

Prezinta o putere de 1600W ce asigura o rumenire rapida, gradul de rumenire fiind ajustabil in 9 trepte pentru a satisface placerile fiecarui membru al familiei, fie ca se doreste o paine mai rumenita sau mai putin rumenita.

O noutate pe care o veti intalni la acest model de prajitor de paine o reprezinta functia de decongelare, care te va ajuta sa prajesti paine congelata printr-o singura apasare de buton „Dezghetare”

Pentru o siguranta sporita in utilizare, aparatul de prajire paine este dotat cu sistem anti-alunecare, ce consta in picioruse din cauciuc antiderapant care asigura o stabilitate superioara pe blatul de lucru.

In partea frontala intalnim panoul de comanda format din 3 butoane, Rumenire, Decongelare si Reincalzire cat si butonul central mare pentru setarea nivelului de rumenire a feliilor de paine. Totodata, aici regasim butoanele de ridicare a feliilor de paine, dupa ce programul de rumenire s-a terminat.

Tava de colectare a firimiturilor din dotare reprezinta un real ajutor si se poate detasa dupa ce ati termina de prajit paine pentru a o curata de firimituri, la cosul de gunoi.

Un alt avantaj al acestui prajitor Star-Light TDD-4160SS il reprezinta spatiul special pentru depozitare al cablului de alimentare cu lungimea de 110cm, care elimina disconfortul creat de cablul lasat la vedere.

Din punct de vedere al designului, putem spune ca inoxul din care este fabricat ii da o nota eleganta, superioara, ajutandu-l sa se integreze perfect in orice bucatarie moderna sau retro.

Pareri despre Star-Light TDD-4160SS

Clientii care detin acest prajitor de paine sunt foarte multumiti de achizitia facuta, in mod special de numarul mare de felii de paine ce se pot praji deodata, cat si de cele 9 trepte de rumenire.

Acestia mai apreciaza faptul ca raportul calitate-pret este unul excelent iar tavita de colectare a firimiturilor din dotare, care este si detasabila, reprezinta un plus dupa parerea lor.

Concluzii

Raportul calitate-pret excelent, cele 9 trepte de rumenire, functia dezghetare cat si alte avantaje amintite mai sus recomanda acest prajitor de paine foarte bun, pe care puteti sa il achizitionati cu toata increderea daca sunteti in cautarea unui astfel aparat de bucatarie.

Review scurt: Star-Light TDD-4160SS

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Pret

9.7/10

Accesorii utile

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1600W
  • Grad de rumenire ajustabil in 9 trepte
  • Functie dezghetare
  • Tava firimituri detasabila

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *