24 aprilie 2024
Steinhaus Start PRO-ELM12 review si pareri

Steinhaus Start PRO-ELM12 review si pareri

Iata ca a venit vara si avem nevoie de o masina de tuns gazonul cu care sa intretinem iarba din curte/gazonul, mai ales ca ploile din ultima perioada fac ca acesta sa creasca extrem de repede si gradina sa redevina inestetica intr-un timp foarte scurt.

Steinhaus Start PRO-ELM12 este o masina de tuns gazonul cu alimentare electrica si avansare manuala, perfecta pentru asfel de operatiuni in gradina, care te va ajuta sa il mentii ingrijit si sa termini rapid treaba care ti-ar lua mult mai mult timp cu o coasa electrica obisnuita.

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus Start PRO-ELM12 are in dotare un motor puternic de 1200W ce dezvolta o putere maxima de rotatie de 3300RPM, valori mai mult decat suficiente pentru curti de pana la 350 m².

Latimea de lucru are valoarea de 32 cm in timp ce inaltimea de taiere a gazonului este reglabila in 3 trepte, avand valori de 25m, 43 mm respectiv 62 mm, in functie de nivelul de gazon dorit.

Lama din dotare este fabricata din otel de buna calitate, este foarte bine ascutita astfel incat sa taie cu precizie superioara gazonul, resturile fiind directionate spre cosul colector din dotare a carui capacitate este de 30 de litri.

Cosul colector este realizat dintr-ul material gros de poliester ce confera durabilitate sporita in timp si asigura utilizare pe termen lung.

Greutatea masinii de tuns gazonul Steinhaus Start PRO-ELM12 este de doar 8.3 kg iar datorita acestui aspect, poate fi transportata si manevrata cu maxima usurinta. Totodata, datorita faptului ca este o masina compacta, cu dimensiuni reduse, aceasta poate fi utilizata cu usurinta in zone mai dificile cum ar fi cele dintre arbori, flori, arbusti, colturi etc.

Pareri despre Steinhaus Start PRO-ELM12

Cumparatorii acestui produs sunt de parere ca este o masina ieftina si foarte buna de tuns iarba, care tunde fara probleme iarba de pana la 30cm, functionand excelent pentru un asemenea pret foarte mic. Acestia apreciaza faptul ca poate fi strecurata cu usurinta printre pomi si ca se manevreaza extrem de usor pe orice timp de teren.

Acestia mai apreciaza faptul ca nu este foarte zgomotoasa, ca este un produs simplu si ca face exact ce trebuie, repede si bine, fara a te pierde in setari si manuale de utilizare.

Totodata, clientii considera ca raportul calitate-pret este unul excelent si recomanda masina Steinhaus Start PRO-ELM12 cu toata increderea, pentru cei care au curti sub 500 de metri, nu ca nu ar face fata la curti mai mari dar deja acolo ar trebui o latime de lucru mai mare si o viteza superioara pentru a castiga timp.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte bun, opiniile foarte bune ale cumparatorilor care folosesc deja aceasta masina de tuns gazonul electrica Steinhaus Start PRO-ELM12, precum si avantajele mai sus amintite, nu ne ramane decat sa va recomandam acest model al celor de la Steinhaus, un brand din ce in ce mai cunoscut pentru pretul mic si calitatea superioara a produselor sale.

Review scurt: Steinhaus Start PRO-ELM12

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Utilitate

9.5/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1200W
  • 3 trepte de taiere a gazonului
  • Usor de manevrat
  • Cos de colectare 30l

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *