24 aprilie 2024

Fierastraul electric cu lant (drujba) Makita UC3541A este un aparat perfect pentru momentele in care iti doresti sa tai lemne pentru foc sau sa realizezi diferite lucrari de tamplarie si dulgherie pe langa casa sau gradina. Acesti model este o noutate a celor de la Makita, ce se remarca prin unelte de putere mare si calitate superioara.

Makita UC3541A prezinta un motor cu o putere de 1800W, 2.4CP ce permit un randament excelent pentru lucrarile amintite mai sus si fac posibila o viteza a lantului de  14.5 m/s.

Lama pentru taiere are o dimensiune potrivita de 35 cm iar pasul lantului este standard 0.375 inch, ca la toate fierastraiele de acest tip si asigura taieri extrem de rapide.

Pentru o siguranta sporita in utilizare, aceasta drujba are in dotare doua frane, SafetyMatic pentru fant iar a doua cu deconectare automata de la sursa de energie electrica.

Pompa de ulei cu debit variabil va permite lubrifierea automata a lantului si va asigura astfel fiabilitate si ergonomie superioare. Cele doua manere din dotare sunt pozitionate excelent astfel incat sa ofere un control avansat si o manevrare cat mai facila.

Design-ul compact si forma ergonomica a acestui fierastrau il fac foarte usor de manevrat si transportat, mai ales ca are o greutate de doar 4.7 kg iar totul va parea o joaca atunci cand il folositi.

Pareri despre Makita UC3541A

Persoanele care folosesc aceasta drujba electrica Makita UC3541A afirma ca este o placere sa o folosesti, fiind usoara si facil de manevrat in orice situatie. Clientii sunt multumiti de produs, mai ales ca raportul calitate-pret este unul foarte avantajos prin prisma calitatii superioare fata de alte produse din gama sa.

Concluzii

Avand in vedere cele anumerate mai sus putem spune ca fierastraul electric cu lant (drujba) Makita UC3541A este un aparat recomandat, care nu va da gres si va face exact ceea ce va asteptati de la un astfel de produs.

Recenzie Makita UC3541A

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Putere 1800W
  • Maner anti-alunecare
  • Ungere automata a lantului
  • Manevrare usoara

Contra

  • Momentan nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *