24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-SP750 review

Steinhaus PRO-SP750 reprezinta una dintre cele mai accesibile pompe submersibile pentru apa murdara cu impuritati mici de dimensiuni de pana la 35mm, fiind special conceputa pentru golirea baltilor din gradini, a subsolurilor, beciurilor, rezervoarelor si containelor inundate.

Are o putere de 750W ce va garanteaza un debit maxim de 13000l/h si o presiune maxima de 0.8 bar. Inaltimea de refulare este de 8m iar adancimea de absorbtie de 7m.

Prezinta un flotor electric de siguranta ce va asigura pornirea si oprirea automata a pompei atunci cand nivelul apei scade sub minim.

Este confectionata din materiale de foarte buna calitate ce va garanteaza o folosire durabila in timp si exploatarea fara intretinere.

Are in dotare cu racord pentru furtun cu filet exterior de 25 mm (1“) si 32 mm (1¼“) precum si filet exterior G1 (aprox. 33,3 mm).

Pompa Steinhaus PRO-SP750 este foarte usor de transportat si de utilizat datorita greutatii si dimensiunilor reduse, lungimea cablului de alimentare la reteaua electrica fiind de 10m.

Concluzii si pareri

Clientii care si-au achizitionat aceasta pompa submersibila afirma ca au facut alegerea corecta, raportul calitate-pret fiind excelent. Acestia mai spun despre produs ca este o pompa puternica, are un debit mare, fiind foarte silentioasa in acelasi timp.

Ca si concluzie finala, nu putem afirma decat ca este o investitie foarte buna si necesara in orice casa.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-SP750

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate pret excelent
  • Debit mare 13000 l/h
  • Motor puternic
  • Dotata cu flotor cu intrerupator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *