24 aprilie 2024

Review Einhell GH-DP 7835

Pompa submersibila Einhell GH-DP 7835 este special conceputa pentru golirea baltilor din gradini, subsoluri sau santiere in constructii inundate, fiind puternica si rezistenta.

Prezinta o putere a motorului de 780W ceea ce ofera un debit maxim de 15700 l/h, o inaltime maxima de refulare de 8m si o adancime de absorbtie de 7m.

Poate absorbi impuritati de pana la Ø 35 mm si este prevazuta cu un intrerupator special cu flotor pentru pornire si oprire automata atunci cand se ating diverse niveluri de apa.

Einhell GH-DP 7835 este prevazuta cu maner pentru un transport si o utilizare mai facila, cu un tambur de cablu si cu un inel de etansare de plutire de calitate ridicata.

Capacitatea rezervorului este de 6l iar lungimea cablului de alimentare la reteaua electrica are lungimea de 10m.

Arborele motor este fabricat din otel inoxidabil de calitate superioara ce va garanteaza exploatarea fara intretinere si folosirea pompei o durata indelungata.

Carcasa este realizata dintr-un material rezistent la impact si are o combinatie de negru-rosu ce va iesi mereu in evidenta din punct de vedere al designului.

Concluzii si Pareri

Clientii sunt de parere ca pompa Einhell GH-DP 7835 este un model de succes, cu un raport calitate-pret excelent, care isi face treaba cu brio si este usor de utilizat. Acestia au mai apreciat faptul ca este o pompa foarte silentioasa, care se descurca foarte bine indiferent de anotimp.

Pareri pe scurt: Einhell GH-DP 7835

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere motor 780W
  • Debit maxim 15700 l/h
  • Inel de etansare de plutire de inalta calitate
  • Intrerupator cu flotor

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *